Lidmaatschap

Wilt u lid worden van de belangenvereniging? Graag!

Daarmee steunt u de initiatieven om Rimburg nog leefbaarder te maken.

Iedere bewoner van Rimburg kan lid worden van de vereniging. We kennen gewone leden, jeugdleden (12 – 17 jaar) en ereleden. Word daarom lid van de Belangenvereniging voor € 5 per persoon per jaar voor volwassenen en € 1 per jaar voor jeugdleden.

Het is gebruikelijk dat de contributie voor het lidmaatschap van de Belangenvereniging door de vrijwilligers van de Dorpsraad huis aan huis wordt opgehaald. Door de coronadreiging is daar de afgelopen jaren verandering in gekomen. De overgrote meerderheid van de leden heeft de contributie middels bankoverschrijving voldaan. Onze dank daarvoor. Mocht u ook de contributie per bank willen betalen, dan kan dit door het bedrag onderstaande bankrekening van de Belangenvereniging Rimburg over te maken:

IBAN: NL09RABO 0171 7344 16

U kunt ook de volgende Paypall link gebruiken om te betalen: Paypall => belangrimburg

Onze dank voor uw ondersteuning!

Wilt u lid worden van de Belangenvereniging Rimburg, wilt u zich dan met behulp van onderstaand formulier inschrijving. Geef ook aan of u zich meteen voor de digitale nieuwsbrief wilt inschrijven. U ontvang dan de nieuwsbrief per email. De nieuwsbrief zal ook altijd nog deur aan deur bezorgd worden.

Lid worden:

Lid worden& & Nieuwsbrief

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Call Now Button